Friday, February 6, 2009

Satu Masa Dulu..

Di suatu petang, ketika menikmati goreng pisang dan air milo bersama keluarga, Sam ,adik lelaki aku paling bongsu dan Angah meniru aksi Gaban:


Angah: Baju Api Gaban akan datang dalam masa kosong poin kosong lima saat!!!

Sam: Mark, seret Gaban ke ruang angkasa Setannn!!

Arwah Mak: (laung dari dapur) Sam...Apa cakap setan - setan tu??

Sam: Mark, seret Gaban ke ruang angkasa KOBOIII!!!

entah macam mana dia boleh fikir untuk rephrase dengan perkataan koboi, aku pun tak tau.

5 comments:

Anonymous said...

opi pun ada ditempat kejadian r..
ntah la camne syam bleh dpt idea tu..hahaha

aranhellstorm said...

hahahahaha...otak pick up sangat...

AMMOSHAM said...

bro, cikgu hamdan yang tinggu, kurus dan putuh tue ke? kalau dia kenal sangat laa..

bro, liverpool tahun ni target nombor satu ke dua?

AMMOSHAM said...

*tinggi, kurus dan putih...

aranhellstorm said...

errr.. Liverpool..hmmm... dengan politik behind the scene yang tak menentu antara Rafa dgn owner..aku rasa kalau dapat no 2 pun dah kira nasib baik...

tapi aku harap dpt jd juara..heh

btw, bukan, aku silap, pakcik aku bukan cikgu, dia kerja JBA, bini dia cikgu, Pakcik aku ni org panggil Chu M'dan, orgnya gelap2, ganteng dan orang kuat jugak team bola Kg Gua... (copied to your blog)

StatCounter