Tuesday, January 5, 2010

Bola

FAM buat perangai lagi, kali ni tambah pulak dengan KBS.

Lu nak pergi hantar budak-budak under 23 tu pegi kat eropah, lepas tu suruh persatuan lepaskan player?

Macibai lu la, kepala hotak korang letak kat kaki keeee??????

Konon takut level training dan kecergasan tak sama la, apa la... dah menang macam ni la, semua nak menempel. Kalau kalah, lu tibai FAM macam nak mampus, menang pulak nak tumpang nama. Lu takut level kecergasan tak sama, lu buat la pertandingan 20 team, kurang2 38 game derang main satu season. Jangan buat game malam je, buat la game petang ke, pagi ke, tengahhari ke.. baru la boleh cergas dan bertenaga.

Babi lah!

FAM pun dok ngangguk macam orang bodoh.. (ke memang bodoh?). Korang cerita berbuih-buih nak bagi liga tempatan meriah. Tapi apahal buat decision backward? As for me, kalau aku turun stadium tengok Selangor main sok, aku nak tengok Amirul Hadi, aku nak tengok Safiq Rahim, Nasriq Bahrom dan hero-hero 'emas' yang lain yang Selangor amik season ni. Bukan nak tengok budak2 baru belajar main bola.

Ni yang aku nak buat spekulasi ni. Mentang-mentang Pahang dah takde player, lu nak kacau daun team lain yang ada budak muda power2???

Lahanat la lu olang kat FAM kalau itu macam...

Hantar luar negara lepas tu kalau tak dapat masuk reserve team nak main kat reserve league derang camna? apatah lagi kalau nak masuk 1st team. Lu olang pikir la, guna la otak sikit, jangan pakai sedap mulut berbuih je cakap. Player kita bagus pun bukan bagus sangat lagi, jangan pasal baru menang emas kat Sukan SEA lu orang dah nak gelabah tak tentu pasal.

Bodoh punya KBS ngan FAM!

3 comments:

Anonymous said...

KBS menyibuk, FAM mangkuk.
cadangan langusng tak bernas.

pahang yg dh sah2 turun liga, bleh lak korang suka2 amik. dah tu, team harimau muda korg nk buang. hape ke bengap FAM!

ahmad razif yang rok said...

FAM biasalah, buat je la apa apa pun tak pernahnye konsisten...

kooreen said...

pedas-pedas...betul tu..buat je league jadi sibuk mcm EPL tu..gerenti la cergas mcm kuda belang nanti..

StatCounter