Monday, September 15, 2008

Yay! Dah Sampai!

Tadi, balik pejabat, ada satu bungkusan 'by air mail' yang aku tunggu-tunggu. Akhirnya sampai juga.

Buku yang dipesan melalui PaulTomkins.com lebih 3 bulan lalu, akhirnya selamat diterima. Buku 'Dynasty - Fifty Years of Shankly's Liverpool : Reassassing Shankly, Paisley, Fagan, Dalglish, Evans, Houllier & Benitez' adalah merupakan buku Paul Tomkins yang ke 3 aku miliki.

Oh ya, ini cerita tentang sms malam sabtu hari tu.

Kawan aku, penyokong-penyokong team setan memulakan perang psikologi dengan menghantar sms-sms kepada aku.

"En aran, sudahkah anda bersedia menghadapi kekalahan yg x b'kesudahan mlm ni? Muhahahaha.. Dr penyokong mufc yg power ;-)" - Litat

Gua reply, "apa nih, bulan ramadhan ni, banyakkan pahala, tu semua dunia je..."

Padahal gua kat depan tv dah, tunggu sepak mula hehehehe...

Lepas 3 minit sepak mula, dah kena sebijik. Dan-dan sms masuk.

"Aduyai... Cepatnya..." member kampung memulakan kempen membakar.

"Hahaha aik tak kan x nak jwp phone. Br 3 min dah tkedu hahaha SAMPAH!!" Megat pulak bikin panas.

Tapi, lepas lebih 94 minit perlawanan, habis sahaja wisel penamat, aku la pulak ligat hantar sms kat diorang.

"Weh, aku baru balik terawih ni, sapa menang?" aku bagi sms kat derang.

Guess what? No Reply. Muahahahahahaha!!!

You'll never walk alone, yeah!


6 comments:

chot said...

anggap saja itu satu hadiah ramadhan kpd liverfool...dah 4 musim dia xmenang2 dgn MU...huhu

aranhellstorm said...

hahaha.. It's more than 3 pts bro.. Btw, ok gak tu, hadiah ramadhan.. Hehe

cuzz said...

untung ar liverpool memang, pape pun bagus ar si manu memang patut diajar. game selepas tu pun boleh tahan tau. arsenal menang 4 gol tau, hehehe...

aranhellstorm said...

wan: hehehe...ye la ye la...arsenal pon power la...hahaha

kalau Hishamuddin Rais ada ABU (Asal Bukan Umno)

Aku ada ABMU (Asal Bukan MU)...hehehe

Nadia Dzai said...

aku pon terguling-guling rase bangge bile abes je match. :p

wahhh indahnye hidup ini.

game mlm nieh. hopefully menang lg. ehehe

aranhellstorm said...

nadia! hehehehe...lama ku tunggu saat itu....

harap malam ni menang

harap minggu depan man u seri atau kalah la ngan chelsea...

StatCounter