Monday, December 22, 2008

Cerita Dari Gambar Dalam Handphone

"Satu hari, ketika saya sedang mencari ruang untuk meletakkan kereta di suatu tempat meletak kenderaan, tiba-tiba perut saya memulas, sebab tu saya letak macam tu..."

"Saya rabun, tak nampak line..."

"Saya OKU..."

"Saya nak cepat, ada meeting tadi.. dah lambat...so..."

"Aku bayar apa, aku punya sukala!!!"

Maybe antara alasan yang diberi oleh tuan punya kereta di bawah ini. Kalau OKU mungkin boleh terima, tapi kalau bukan OKU, aku kira OKU jugak, sebab kepala otak dia la yang kurang upaya, ye tak? Otak letak kat lutut kot?












***

Iklan:

Nokia S Series, terbaharu. Murah dan mampu milik. Tak perlukan bateri dan tidak perlu mengecas. Hanya perlu membeli dua (satu pasang) dalam satu resit, kalau tak, tak boleh guna. Cepat! Sebelum kehabisan stok!








12 comments:

cawanpink said...

weh aku hampuk kang kepala hang!

aranhellstorm said...

hahahahahah!!!!

^ez^ said...

huish..mmg nak kene hampuk die nih!

aranhellstorm said...

aiyaakkk...semua olang mau hempuk kepala gua..sey lo (mati lo) ini macam.....

kacap said...

hahaha..tak tau plak aku nokia ade kuar selipar..hahah

aranhellstorm said...

baru punya bro..hahaha

Kamarul said...

Nak order TIGA PASANG!!!! hahahah

aranhellstorm said...

kama: siappp!

ibrahim rabani said...

Ada hsdpa x aran? Cmne nk surfing blog hehe...

aranhellstorm said...

jgn kata hsdpa je baim... gprs, 3g,
gps, touch screen pon ade...hehehe...

tapi function touchscreen dia kena pakai jari kaki la...hahahha

chanpang said...

hehe..touch screen kena pakai jari kaki ek?pas2 bile calling letak kt mulut..bau seh

aranhellstorm said...

chanpang: ada handsfree kit bro, beserta satu tin semburan penyah bau anti odor..hehehe

StatCounter