Thursday, June 25, 2009

Mari Menikmati Seni Di Tepi Jalan

PEKAN FRINJAN
27 JUN 2009
Jam 5 Petang sampai Larut Malam, atau sampai dah tak ada orang.
Dekat Laman Menara Jam Dataran Shah Alam

Ada gerai, ada puisi, ada lagu, ada band, ada aktivis, ada artis, ada orang seni, ada awek cun, ada Zulhabri. hahahahah!


7 comments:

[siti] said...

ada adam kasturi and rahmat haron. menarik2.

aranhellstorm said...

siti: jom turun, bawak abang ko sekali, dah lama tak jumpa dia la...hehehe

[siti] said...

Kalau ada kelapangan/peluang InsyaAllah join.

huhu.. bertuah la abg aku tu nk turun event ceni. oh, dia pun soon to be father of two. :)

tunfrida said...

aku cuma kenal nama yg akhir sebelum 'hahahaha' tu.

reg_man said...

"ada Zulhabri" itu cuma frasa penyamaran. sebenarnya yang mahu di'lampu-tinggi'kan adalah frasa sebelumnya.
ini adalah benar bukan?

aranhellstorm said...

reg_man: ada awek cun maksud kau? hahahaha...bijak..bijak...

nomi: saja promote tuan punya event tu..

aranhellstorm said...

siti: kim salam tahniah sama abang lu...pesan kat dia, buat akaun facebook..hehehe

StatCounter