Thursday, June 25, 2009

Berita Terlambat Sikit


Mungkin kerana aku sudah khabarkan di Facebook, aku terlupa untuk memberitahu di sini, yang mana aku sudah bergelar bapa kepada dua orang anak.

Akif Raeid - atau sebutannya 'Akif Ra-id,

membawa maksud 'orang yang menumpukan perhatian atau orang yang beri'tikaf yang mengetuai, yang merintis (pioneer) ' semoga menjadi anak yang soleh hendaknya. Insya Allah.

Selamat dilahirkan pada 15 Jun 2009 jam 5.03 a.m di Hospital Putrajaya.

Sarah Afiqah sudah ada temanlah sekarang!

16 comments:

^ez^ said...

tahniahh!!! comeyy

ciPuding_7 said...

ko mase kecik muka camni tak aran?

tunfrida said...

aku bukan pengguna fb yg tegar, check email pun apabila ada keperluan...

jadi kalau tidak kau tepek disini, langsung aku tak tahu.

tahniah to the 3 of you.

aku_slim said...

harap2 besar nnt tak boroi macam ayah dia.. amin! hahahahaha

aranhellstorm said...

aku slim: gampang! grrrr..hahahahaha

ez: tq!

poon: aku rasa tak, Sarah Afiqah masa kecik memang macam aku...

nomi: heheheh..lupa la, igt semua aktif fb, anyway thanx!

kak yani said...

tahniah.muka cam kakak dia.

aranhellstorm said...

kak yani: terima kasih...hehehe...

nurulmajdi said...

org kata, muka budak 'eksiden' masam sikit. Hahaha.. Anyway, tahniah! Teringat masa hadeef masa first time aku peluk dulu.. Semoga menjadi bapa yang cemerlang, gemilang dan terbilang... ehh.. sudah tukar sekarang, moga jadi bapa 1malaysia.com.my. Ngeee....

aranhellstorm said...

GD: hahahahaha... kau memang la, mana ada, eksiden ke, memang mahu ke, sama je...hehehe

1Malaysia? My arse. Political propaganda. Not more than words.

hehehe...

nizam best said...

ni cap ape ni..ayam brand ke king cup?? hahahaha

aranhellstorm said...

kacap: ni brand ape? brand suPAR la... eh silap... super brand...hehehe

ahmad razif yang rok said...

ceh ape punye soalan la ko tanye ni cap...ayam brand pun kene tgk jenis gak cap...arr ni mackerel ke atau tuna mayonese? huahuahua

aranhellstorm said...

jibam: ish..buang kaRAN betul la layan koRANg nih....hehehehe

Anonymous said...

comel anak ko ni.tapi arap2 bile besar tak gemok mcm bapaknye..hehhee..
nway, tahniah utk aran buntal ...

aranhellstorm said...

ahh skema, menyorok di sebalik anon plak... anyway, tangan ko masih berpeluh lagi?

muaghahahahah!!!

aranhellstorm said...
This comment has been removed by the author.

StatCounter