Monday, July 28, 2008

Bachelorisme Is Dead!


Sarah Afiqah dengan senyumannya yang menawan.


Masing-masing 'menyaiko' bakal suami dengan soalan "Apa betul ko nak nikah ni Cap??"


Cpot dengan isyarat best, adakah berkemungkinan beliau akan mengikut jejak langkah mentornya, Kacap?


"Apasal gua rasa macam jantung gua nak tercabut je ni??"


Lepas akad..kena sain kontrak dulu...


"Nak buat apa plak ni?" masing-masing tertanya-tanya di sebalik ramai pegawai-pegawai protokol tidak rasmi di belakang yang mengarahkan itu dan ini, member-member plak suruh French Kiss, "gila apa kau, dalam masjid ni beb!" kata Kacap.


Kacap memakaikan gelang di tangan isterinya, Miszylaydee..


Apai jerit dari belakang.. "Cap bawah lagi Cap, bawah sikit lagi..." hahahaha.... aku gelak.


Senyum lebar Kacap, mungkin dalam hati.."Yess! Dah 'boleh'" heh...


Kacap mendapatkan tips-tips rumahtangga dari en Apai


Mengaminkan doa sebelum mentekedarah...


Sarah di dalam stroller...lepas lemas dikerumun Uncle-uncle nya...

p/s: Selamat berbahagia kepada En Khairul Nizam Saffar dan Cik Norani Md Hamami, semoga dapat menempuh alam perkahwinan dalam susah dan senang bersama.

video
Video Akad Nikah Kacap

4 comments:

tunfrida said...

oii...tahniah ye kacap.

aranhellstorm said...

kacap.. U d man..

ciPuding_7 said...

1. comeynye sarah afiqah... rasa nak curik je.. huhu..

2. sungguh cantik Miszylaydee pada hari itu.. tahniah kepada kedua-duanya..

3. cport.. apa lagi.. cecepat potong jibam tuh... hehe..

Nadia Dzai said...

Tahniah!

StatCounter