Wednesday, April 23, 2008

Riise, Kau Memang Best!!

No wonder, mata sebelah kiri aku berkerdip-kerdip sekejap saja. Liverpool seri, belum kalah lagi tapi melepaskan gol berharga di tempat sendiri dan menghadiahkan Chelsea satu 'away' gol yang berharga.

Nasib baik tak berkerdip-kerdip sampai seminggu macam yang aku alami seminggu sebelum pertemuan Mankayu v Liverpool berakhir dengan penuh kekecewaan. Disasterous. Kad merah, tembus tiga biji.

Dan kalau dalam minggu ni mata aku tak berkerdip, mungkin Liverpool ke final lagi musim ini.

Dan kalau betul, mungkin dalam DNA aku ada sikit profil dari X-Men macam Prof X takpun macam Isaac Mendez dalam Heroes. Boleh ramal masa depan.

Hahahaha....! Siapa mahu nombor?

4 comments:

kooreen79 said...

namun apa2pun berlaku, perlawanan antara liver vs chelsea lbh best berbanding man u vs barca yg agak hambar..jersi liver kat r/panjang sekadar RM40 je satu, tp yg golok punye..hehehehe

chanpang said...

erm..nk wat cam ne?nk lawan chelsea r minggu ni..terpaksa la men defensive sep player ckit..kekeke

aranhellstorm said...

kooreen: klu ade yg baru punya (gred A) ko sound aku, sebelum beli yg ori, bole beli yg imitation dulu, buat main futsal..hehhe

aranhellstorm said...

chanpang: hehehe....sep player arr...harap2 korang main series2, emo2, pastu cech injured tgn psl save scholes punya rembat, pastu harap2 drogba injured kaki psl kene tackle ngan vidic...

pastu harap2 chelsea menang..hahahha

boleh tak?

StatCounter